Ga naar de inhoud
Home » Contact opnemen met Patenthuis

Contact opnemen met Patenthuis

Wilt U uw technische uitvindingen beschermen door middel van het aanvragen van een octrooi? Of wenst U informatie over onze zakelijke diensten met betrekking tot inbreuk, opzoekingen en ander octrooiadvies? Neem dan contact op. Octrooigemachtigde BertJan Kamphuis geeft U met plezier en vrijblijvend de nodige uitleg over de diensten en de kosten.

Patenthuis is een dienstverlener gericht op zakelijke diensten. Patenthuis richt zich niet op particulieren, omdat het voor particulieren meestal weinig zin heeft om een octrooi aan te vragen. Dit is het geval wegens de kosten en de beperkte kansen op een winstgevende exploitatie.

Als U een merknaam of een logo, embleem, etc. of een esthetische creatie wilt beschermen kunnen wij U helaas niet helpen. Hiervoor dient U een merk of een model te registreren. Dit is een dienst die wij niet aanbieden. Hierover kunt U meer informatie vinden op de website van het Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom.

U kunt Patenthuis ook bezoeken, maar alleen na voorafgaande afspraak. Patenthuis is gevestigd op de Open Manufacturing Campus (OMC) in Turnhout in de provincie Antwerpen, vlak bij afrit 23 van de E34 Antwerpen-Eindhoven.

Patenthuis bvba
Bezoek- en correspondentieadres: Slachthuisstraat 120 bus 3
2300 Turnhout
België

+32 (0)14 499 814
patent@patenthuis.be

IBAN BE 3773 103 388 7428
BIC KREDBEBB
RPR Turnhout
BTW BE 0539.868.940

Maatschappelijke zetel: Zeggelaan 9, 2350 Vosselaar, Belgium